Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Акція "ЛІГА : ЛІТО": кожен має законне право на відпочинок!

20 травня 2013, 14:07
65
0
Реклама

Ми, нарешті те, дочекалися літа, незважаючи на затяжні снігопади і морози! А ще з більшою радістю усі ми плануємо відпустку, передчуваємо поїздку до моря, в гори або просто мріємо про душевний відпочинок на дачі.

Шкода, що відпочивати усі три літні місяці українське законодавство поки що не дозволяє, адже на носі чергові спроби "удосконалити" Податковий кодекс, а з 1-го липня реєстрацією юрособ і "приватників" займатиметься Укргосреестр. А це означає, що нас знову чекає робота, чекають нові правила і правові зміни.

Розуміючи складність літнього перехідного періоду і важливість доступу до достовірної правової інформації, компанія "ЛІГА: ЗАКОН" з 20 травня по 7 червня 2013 р. пропонує придбати будь-яку систему ЛІГА :ЗАКОН на спеціальних умовах і заощадити близько 4 000 грн. на вартості первинної ліцензії, придбаваючи її всього за 96 грн. при оплаті 3-х місяців продовження ліцензії.

Дізнатися про подробиці акції Ви можете на акційній сторінціа також по тел. (044) 538-01-02 або у дилера у Вашому регіоні.

Якщо Ви є діючим Абонентом систем ЛІГА :ЗАКОН, дізнайтеся про спеціальну пропозицію у Вашого персонального менеджера по тел. (044) 538-01-03 або у обслуговуючого Вас дилера.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини