Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Партнер ARBITRADE Юлія Чорних удостоєна статусу Королівського арбітра

26 квітня 2013, 14:10
487
6
Реклама

Юлія Чорнихпартнер ЮК ARBITRADEудостоєна статусу Королівського арбітра/Chartered Arbitrator Королівського інституту арбітрів (Великобританія). Урочисте вручення сертифікату відбулося 19 квітня 2013 року в місті Тремеццо (Італія) на щорічній конференції Європейського відділення Королівського інституту арбітрів.

Королівський інститут арбітрів (CIArb), заснований в Лондоні в 1915 році і що отримав королівську грамоту від Королеви Єлизавети II в 1979 році, на сьогодні є визнаним центром світового сприяння і заохочення міжнародного арбітражу, а також інших форм альтернативного дозволу суперечок. Інститут об'єднує більше 12 тис. членів з 100 країн світу. Європейське відділення - офіційний провайдер курсів Інституту.

Статус Королівського арбітра був введений в 1999 році і служить "золотим стандартом" для практикуючих юристів. Статус Королівського арбітра є вищою кваліфікацією Королівського інституту арбітрів у сфері арбітражу, присуджуваний тільки дійсним членам (Fellow) Королівського інституту арбітрів, що мають досконалі знання і розуміння арбітражу, і що продемонструвало високий рівень професіоналізму, а також істотний досвід участі в справах в якості арбітрів.

За межами Великобританії статус Королівського арбітра присуджений одиницям, що мають бездоганну репутацію і світовий авторитет (зокрема, Prof. William Park - США, Prof. Dr. Hans Van Houtte - Нідерланди, Piotr Nowaczyk - Польща, Susanne Heger - Австрія, Teresa Giovannini - Швейцарія, професорові А. С. Комарову - РФ та ін.). Цей статус - вищий досяжний стандарт, до якого прагнуть професіонали у сфері вирішення суперечок.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини