Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Анонс юридичних практикумів від компанії ЛІГА :ЗАКОН

23 квітня 2013, 17:51
186
0
Реклама

21 травня партнер ЮК "Юскутум" Денис Овчаров презентує свою нову програму "Карне переслідування, як інструмент тиску на бізнес. Захист, протидія, оскарження". Багаторічний досвід у сфері захисту інтересів бізнесу дає лекторові основи для надання рекомендацій і схем, які дійсно працюють на практиці. Ефективна робота з контролюючими органами підтверджена великою кількістю виграних справ, проведених перевірок, оскаржених актів. Взаємодія буде ефективнішою, а відповіді на питання глибшими, якщо Ви, як учасник практикуму, заздалегідь пришлете питання, які хотіли б задати доповідачеві.

22 травня Віталій Правдюкпровідний фахівець із земельного права проведе спеціалізований практикум в ході якого будуть усебічно розглянуті зміни, внесені в Закон України "Про регулювання містобудівної діяльності". Від загального аналізу до розгляду розмірів штрафів, а також порядок взаємодії з ДАБК, містобудівна документаціядозвільна процедура у будівництві, проектна документація і багато що інше в доступній і зрозумілій, практично застосовній формі буде представлено увазі учасників мережі практикумів.

24 травня в Харкові пройде спеціальна підготовка по віддзеркаленню і захисту інтересів підприємства і посадовців. Олександр Смирновчиї практикуми з успіхом пройшли вже у багатьох регіонах України і зібрали безліч позитивних відгуків, розповість про особливості проведення перевірок податковими і правоохоронними органами. Держава отримала ще один інструмент тиску на бізнес - новий КПК. Але і з ним можна жити і спокійно працювати. Як узабезпечити себе при проведенні перевірок, чим мотивувати відмову, які правові наслідки перевірок? Виникає безліч питань, але відповіді на них дають тільки досвід і практика.

24 травня Ігор Шевченколіцензований арбітражний керівник з більш ніж 10-річним досвідом роботи по супроводу процедур банкрутстваголова Сумського обласного відділення Всеукраїнської громадської організації "Союз кризис-менеджеров України", представить свою програму "Банкрутство підприємств : законодавство і практика". Розбиратимемося в новаціях Закону про банкрутство, діючу редакцію і прийдешні зміни, до яких краще бути завчасно готовими. Нова редакція Закону про банкрутство набула чинності ще в січні цього року, але однозначного розуміння того, як застосовуватимуться і трактуючи норми Закону, як не було раніше, так ні і зараз. Почути думку людини, що знає проблему банкрутства зсередини, отримати його напрацьований роками досвід, поділитися з ним сумнівами і почути відповіді на свої питання ви зможете на практикумі.

Зареєструватися для участі в практикумах можна на сайті чи по телефону 044-538-01-05.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини