Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Анонс юридичних практикумів на 2 тижні

10 квітня 2013, 09:21
168
0
Реклама

17 квітня компанія "ЛІГА: ЗАКОН" спільно з юридичною компанією "Бізнес Форс" представить для обговорення актуальну тему, що стосується оцінки, забудови і реєстрації землі. Аналіз наслідків Закону № 5395 - VIправове регулювання землеустрою, оцінка земель і її оскарження, оплата використання, зміна цільового призначення, будівництво на землях різного цільового призначення, окремі категорії земель і їх забудова, межові спори і управління конфліктами - це тільки частина питань, які будуть розкриті. Віталій Правдюк охоче і завжди максимально точно відповідає на питання аудиторії в ході доповіді, внаслідок чого практикум проходить динамічно і придбаває режим обговорення.

19 квітня. "Борги треба повертати вчасно" - усі знають цю вже крилату фразу, але про неї тут же забувають, коли повинні самі. Парадокс. Що ж робити, коли вам повинні, а повертати гроші не поспішають або не збираються зовсім? Вихід з цієї ситуації тільки один - 19 квітня відвідати практикум, присвячений цій темі : "Повернення боргів і методи захисту від кредиторів". Ви дізнаєтеся усе про безпеку договірних стосунків, стягнення заборгованості, психологічні аспекти відповідальності, судові процеси і тактику їх ведення, "боргові війни" і багато що інше. З доповіддю виступить Доценко Вікторія - фахівець у сфері господарського, цивільного права і процесів, старанного виробництва, корпоративних суперечок, нерухомості, взаємин з контролюючими і правоохоронними органами, суддя постійно діючого третейського суду. Досвід і практика дають відповіді на багато питань. Скористайтеся ними.

25 квітня в м. Дніпропетровську Всеукраїнська мережа практикумів ЛІГА :ЗАКОН проведе клубний практикум, присвячений особливостям складання ВЭД-контрактів. ВЭД-контракт купівлі-продажу. Туреччина, Єгипет, Італія, Китай - особливості. Документи і рекомендації МТП, митне оформлення і його віддзеркалення в контракті, джерела ризиків, формальні моменти, документи про постачання, особливості виконання контрактів - основні, але далеко не усі розділи доповіді Сергія Свистиля.

Практикум пройде в активному режимі з використанням цікавих практичних прикладів. На завершення роботи семінару обговорюватимуться дискусійні теми і питання, а також відбудеться обмін думками і вручення сертифікатів учасникам.

Зареєструватися для участі в практикумах можна на сайті чи по телефону(044) 538-01-05

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини