Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВР затвердила програму поліпшення безпеки праці

4 квітня 2013, 15:10
105
0
Реклама

Верховна Рада сьогодні прийняла Закон (на основі урядового законопроекту № 1184) про твердження Загальнодержавної соціальної програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці і виробничого середовища на 2014-2018 роки.

Закон передбачає створення організаційно-правових умов для комплексного вирішення завдань по охороні праці, підвищення ефективності заходів по профілактиці виробничого травматизму і професійних захворювань, реалізації держполітики в цій сфері на усіх рівнях виконавчої влади з використанням механізмів соціального діалогу.

Програма розроблена як середньостроковий стратегічний загальнодержавний документ, який грунтується на принципах оцінки небезпечних і шкідливих виробничих чинників і ризиків, а також управління ними. Програма призначена для активної допомоги впровадженню заходів і засобів профілактики на робочих місцях за участю сторін соціального діалогу.

Джерело:
ВР.

Закони сьогодні ухвалює парламентська більшість (ПР і КПУ), яка зібралася поза будівлею ВР, на вул. Банковій. Ознайомитися з іншими ухваленими законами можна в нашій
стрічці новин. Відмітимо, що доки депутати ухвалюють тільки урядові законопроекти.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини