Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Янукович знає, як боротися з снігом

26 березня 2013, 10:33
136
4
Реклама

Президент України Віктор Янукович підписав Указ № 155/2013 про проведення надзвичайних заходів, спрямованих на подолання наслідків стихійного лиха в областях України, постраждалих у зв'язку з безпрецедентними снігопадами.

Згідно з Указом, органам виконавчої влади усіх рівнів доручено забезпечити надання необхідної допомоги усім потерпілим від стихії, передусім, людям, які знаходяться у пробках на дорогах. Зокрема, невідкладне розгорнути пункти обігріву і забезпечення гарячим харчуванням, питною водою, меддопомогою для громадян, які постраждали від негоди, у тому числі в місцях зосередження транспорту на автомобільних дорогах. У населені пункти, постраждалі від негоди, увказано забезпечити безперебійну доставку продуктів харчування.

На допомогу держслужбі по надзвичайних ситуаціях у боротьбі із стихією мають бути притягнені підрозділи Збройних Сил України і інших військових формувань.

Президент доручив направити усі необхідні державні ресурси на подолання наслідків стихії і нормалізації руху на транспортних магістралях і дорогах в населених пунктах, забезпечення нормальної життєдіяльності постраждалих регіонів.

Джерело: сайт ПУ.

Нагадаємо, що Микола Азаров доручив розробити план дій при снігопадах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини