Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Асоціація адвокатів оголошує про початок конкурсу "Адвокат года-2013"

22 березня 2013, 10:36
167
0
Реклама

Мета проведення рейтингу - відібрати кращих представників адвокатури, які гідно представляють інтереси своїх клієнтів, наслідують правила адвокатської етики, завоювали авторитет з боку суспільства і внесли певний внесок у розвиток інституту адвокатури України.

Рейтинг абсолютно безпрецедентний тим, що є демократичним, прозорим, безкоштовним для усіх учасників!

Щоб запропонувати кандидатуру, яка буде включена в рейтинг для голосування, необхідно заповнити електронну анкету учасника на сайті: www.uaa.org.ua

Підведення підсумків рейтингу здійснюватиме конкурсна комісія, члени якої будуть вибрані шляхом публічного голосування.

Кожен адвокат може на власний розсуд, запропонувати кандидатів в члени конкурсної комісії, заповнивши електронну анкету.

За результатами анкетування будуть вибрані кандидати в члени жури, які увійдуть до складу конкурсної комісії після надання своєї згоди на участь.

Якщо за результатами рейтингу адвокат увійде і в рейтинг, і до складу конкурcной комісії, він повинен зробити вибір відносно своєї подальшої участі - залишатися номінантом або увійти до складу жюрі.

Конкурсна комісія нараховуватиме бали учасникам відповідно поданым ними анкет і підводити підсумки рейтингу.

Підсумковий бал кожного номінанта на звання "Адвокат року - 2013" формується з суми балів, отриманих за результатами голосування і балів, які нараховує конкурсна комісія відповідно до заповненої учасником анкети.

За результатами рейтингу будуть названо 100 кращих адвокатів України.

Адвокат, який займе перше місце, отримає звання "Адвокат року - 2013" і буде нагороджений на офіційному святкуванні Дня адвокатури кубком і грамотою.

Кожен адвокат має можливість подати анкету і проголосувати до 1 листопада 2013 р.

Чекаємо Ваших анкет і активної участі в рейтингу!

З детальнішою інформацією про рейтинг Ви можете ознайомитися на сайті ААУ.

Деталі по телефону: +38(044) 491 69 71; +38(067) 441 10 27; +38(067) 239 86 90

Якщо у Вас є пропозиції відносно поліпшення змісту анкети члена конкурсної комісії, або учасника рейтингу, положення про проведення Всеукраинського незалежного публічного рейтингу "Адвокат року - 2013" - будь ласка, відправляйте свої пропозиції на e - mail: info@uaa.org.ua

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини