Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Янукович знову шукає еліту нації

21 березня 2013, 09:45
101
0
Реклама

На виконання Указу Президента від 5 квітня 2012 року № 246 "Про Президентський кадровий резерв "Нова еліта нації" оголошений конкурс по відбору кандидатів, повідомляють в Нацагентстве України з питань держслужби.

Нагадаємо, що в "Нову еліту нації" відбираються найбільш обдаровані громадяни України з метою залучення їх до впровадження реформ у сфері державного управління. Так, у 2012 році 60 українців стали новою елітою нації.

У 2013 році відбір в резерв здійснюватиметься з урахуванням квот по пріоритетними сферами держуправління: фінансово-економічною; соціально-гуманітарною; сфери інвестицій і інновацій; сфери паливно-енергетичного комплексу;сільського господарства; ЖКГ.

Прийом документів здійснюється територіальними органами Нацгосслужбы з 25 березня по 1 травня в робітники дні з 9 до 18 годин.

Для отримання додаткової інформації можна звертатися в Нацгосслужбу України : (044) 256-00-27; електронна адреса: admin pr@nads.gov.ua.

Довідка. Президентський кадровий резерв формується на принципах загальнодоступності, об'єктивності, прозорості. Гранична чисельність Президентського кадрового резерву складає 500 чоловік. Формування резерву здійснюється поетапно, шляхом зарахування впродовж п'яти років до 100 чоловік щорічно. У разі виникнення в Президентському кадровому резерві вакансій кількість осіб для зарахування відповідно збільшується. Список осіб, зарахованих до резерву, затверджується Президентом України. Термін перебування особи в Президентському кадровому резерві складає 5 років. Обличчя може знаходитися в резерві лише один термін.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини