Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Держпідприємництва розхвалюють Закон про зайнятість

14 березня 2013, 12:48
140
2
Реклама

У Держпідприємництва представники влади і громадськості обговорили поточні питання по реалізації нового Закону "Про зайнятість населення"який діє з 1 січня 2013 року.

Замголови Служби Олег Шейко відмітив на основних перевагах Закону для працедавців і підприємців :

- компенсація витрат, пов'язаних із сплатою ЕСВ для працедавців при працевлаштуванні громадян, які недостатньо конкурентоздатні на ринку праці, і для суб'єктів малого підприємництва за умови створення ними нових робочих місць і працевлаштування на них безробітних;

- зменшення розміру ЕСВ для працедавців, які впродовж року забезпечували створення робочих місць і забезпечували виплату заробітної плати.

Чиновник відмітив, що особлива увага в Законі приділяється забезпеченню робітниками місцями молоді і осіб передпенсійного віку, а також створенню умов для професійного навчання.

Також з метою стимулювання самозайнятості населення, їх підприємницької ініціативи Державна служба зайнятості безоплатно забезпечуватиме організацію консультацій з питань організації і здійснення підприємницької діяльності.

Планується провести брифінг, під час якого будуть роз'яснені переваги Закону для бізнесу, а також проінформовано відносно поточних ситуацій в регіонах, пов'язаних із застосуванням норм Закону.

Джерело: Держпідприємництва.

Читайте також:
Закон про зайнятість населення : пастка для усіх
Закон про зайнятість населення : хотіли як краще...

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини