Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нардепи хочуть допомогти українцям ростити сади

12 березня 2013, 13:54
111
1
Реклама

Проект № 2481 Закону про садівництво поданий групою народних депутатів (И. Кириленка, В. Кравчук, В. Лунченко, М. Апостол, И. Бриченко, фракція Батькивщина) і визначає правові і організаційні основи діяльності у сфері садівництва громадян.

Норми проекту спрямовані на регулювання стосунків, що виникають між органами держ влади, місцевого самоврядування, юрособами і громадянами по організації використання земельних ділянок для колективного або індивідуального ведення садівництва і діяльності садівничих товариств.

Законопроектом визначається відповідний термінологічно-понятійний апарат. Окремі розділи присвячені обліку заяв громадян на отримання земельної ділянки для ведення садівництва; організації землекористування садівничих товариств і порядку організації використання і охорони земель; діяльності садівничих товариств по забезпеченню раціонального використання і охорони земель; вирішенням суперечок і порядок ліквідації садівничих товариств.

Ухвалення законопроекту дасть можливість упорядкувати організацію використання земельних ділянок громадян - членів колективного садівництва і земель загального користування садівничого товариства.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини