Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Учити юристів-міжнародників будуть за оновленими стандартами

12 березня 2013, 09:30
303
0
Реклама

Міносвіти розробило нову редакцію галузевого Стандарту вищої освіти по напряму підготовки "Міжнародне право" (6.030202) - для бакалавра, фахівця і магістра, по кваліфікаціях: фахівець з міжнародного права (3439), юрист-міжнародник (2421.2), перекладач (2444.2), а також молодший науковий співробітник по міжнародному праву (2421.1).

Освітньо-професійна програма (чи "Стандарт") випускників вищого учбового закладу є галузевим нормативним документом, в якому визначаються нормативний термін і зміст навчання, нормативні форми державної атестації, встановлюються вимоги до змісту і рівня освіти і професійної підготовки.

Відповідний проект документу розміщений на офіційному веб-сайті міністерства.

Пропозиції і зауваження за проектом документу приймаються впродовж 1 місяця з дня його обнародування, у письмовій формі, по адресах: 02068, м. Київ, вул. Урицкого, 36, Державна наукова установа "Інститут інноваційних технологій і змісту освіти"; чи по електронній пошті dkumkov@ukr.net.

Джерело: Міносвіти.

Читайте про нинішніх студентів-міжнародників:
у Києві уперше пройшов підготовчий етап Франкфуртського конкурсу з міжнародного інвестиційного арбітражу, а також визначені переможці конкурсу ім. Ф. Джессапа, і крім того - відбувся відбірковий тур конкурсу з міжнародного арбітражу EAC Moot Court 2013.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини