Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Експерти почули по радіо аморальну рекламу алкоголю

7 березня 2013, 14:53
165
4
Реклама

Експертами Національної комісії з моралі проаналізовані ефірні трансляції радіостанцій "Російське Радіо", "Хіт FM", "Ретро FM", "Авторадіо", "Люкс ФМ" відносно відповідності чинному законодавству у сфері захисту суспільної моралі.

Були виявлені порушення в рекламі алкогольних напоїввідносно яких надіслані відповідні листи голові Госпотребинспекции і голові Нацтелерадио і т.л.

В результаті в листі Госпотребинспекции Києва вказано, що питання не може бути розглянутеоскільки в листі Національної комісії "... відсутня інформація про найменування і фактичне місцезнаходження суб'єкта господарської діяльності - розповсюджувача реклами.".і що до компетенції інспекції не входять повноваження по здійсненню ОРД.

"А доки "Іван киває на Петра, а Петро киває на Івана", реклама алкоголю на радіо робить свою справу, адже, за даними ВІЗ, серед досліджених міжнародними експертами 41 країни світу українські підлітки займають перше місце в рейтингу споживання алкоголю серед дітей і молоді"- засмучуються в Комісії з моралі.

Джерело: Нацкоммор.

Читайте також: Прихованій телерекламі алкоголю оголосили війну.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини