Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Навесні в армію призвуть майже 14 тисяч новобранців

7 березня 2013, 09:34
120
0
Реклама

Розпорядженням Кабміну від 6 березня 2013 р. № 111-р затверджена чисельність громадян України, які підлягають заклику на термінову військову службу, а також об'єм витрат для проведення заклику у квітні - травні 2013 року.

Всього відправці у війська подледит 13 900 громадян, зокрема, у Збройні Сили 7 500, у внутрішні війська МВС 5 200, і у війська Госспецтрансслужбы 1 200 українців.

Як завжди, Міністерству оборони доручено забезпечити проїзними документами громадян України, покликаних на термінову військову службу, для дотримання від збірних пунктів військових комісаріатів до місця служби, а також забезпечити їх живлення під час перебування у вказаних пунктах і дорозі.

До речі, сума коштів, необхідних для підготовки і проведення заклику на термінову військову службу одного призовника, складає 93 грн. 13 копійок (без урахування засобів на вищезгадане живлення і перевезення).

Нагадаємо, не так давно начальник Генштабу ВСУ заявляв, що восени 2013 року буде останній заклик на термінову військову службу, але потім перехід на контрактну армію знову відклали.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини