Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Запропоновані зміни відносно заборони переобладнання вантажних автомобілів в транспортні

6 березня 2013, 12:37
218
0
Реклама

Глава Держпідприємництва Михайло Бродський погоджував проект постанови Кабміну "Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 р. № 176 і від 3 грудня 2008 р. № 1081". Проект розроблявся з метою підвищення безпеки пасажирських перевезень автотранспортом.

У документі деталізуються існуючі вимоги відносно заборони надання послуг з перевезення пасажирів з використанням автобусів, переобладнувані з вантажних транспортних засобів.

Так, пропонується не допускати до участі в конкурсі автомобільного перевізника, який припускає використовувати на маршрутах автобуси, що переобладнуються з вантажних ТС. Відповідне рішення приймає конкурсний комітет. Але це не торкатиметься приміських автобусних маршрутів загального користування, які не виходять за межі території одного району.

Також передбачається відмінити вимоги про обов'язкову наявність протоколу, який дозволяє здійснювати пасажирські перевезення з використанням автобусів, що переобладнуються з інших транспортних засобів. Протокол контрольних випробувань переобладнуваних ТС засвідчував їх відповідність вимогам правил Європейської економічної комісії.

За інформацією прес-служби Держпідприємництва.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини