Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Імпорт/експорт алкоголю і сигарет пропонується оформляти за електронною ліцензією

5 березня 2013, 16:56
328
0
Реклама

У Держпідприємництві погоджували законопроектякий вносить зміни до деяких законодавчих актів України відносно забезпечення реалізації державної політики у сфері ліцензування зовнішньоекономічної діяльності і окремих питань митного оформлення експорту, імпорту деяких товарів.

Нововведення торкнуться тютюнових виробів, спирту етилового, коньячного і плодового, спирту етилового ректифікованого виноградного і плодового, спирту сирцю виноградного і плодового.

Передбачається, що митне оформлення експорту (імпорту) вищезгаданого товару здійснюватиметься за наявності тієї, що відповідає ліцензіїщо надається митникам органом виконавчої влади з питань економічної політики у електронній формі із застосуванням засобів електронного цифрового підпису.

Розробники пропонують внести зміни до законів "Про зовнішньоекономічну діяльність", "Про застосування спеціальних заходів відносно імпорту в Україну", "Про державне регулювання виробництва і звернення спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв і тютюнових виробів".

Джерело: Держпідприємництва.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини