Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Про повну легалізацію ПО в держорганах доки говорити рано

1 березня 2013, 14:15
193
0
Реклама

Голова держслужби інтелектуальної власності зустрівся з директором напряму боротьби з піратством Microsoft Corporation для розмови на тему запобігання піратству в тих сферах діяльності, де використовуються продукти компанії. Microsoft готовий надати рекомендації українській стороні і обмінятися пропозиціями.

За словами української сторони, активна позиція держави в 2013 році буде спрямована на системну легалізацію програмного забезпечення в органах виконавчої влади. Гроші, виділені на це в Держбюджетіне вирішують проблему глобально, але дають упевненість в тому, що в майбутньому кошти виділятимуться, і питання в цьому секторі поступово вирішуватиметься в позитивному напрямі.

Нині першочерговим завданням для держслужби і ряду громадських організацій, які співпрацюють з нею, являється робота просвітницького характеру.

За інформацією держслужби інтелектуальної власності.

Нагадаємо, що у кінці минулого року Microsoft запропонував Україні підписати рамкову угоду строком на 3 - 5 років по легалізації ПО в державних органах Читайте також: Майкрософт подає позови проти українських компаній.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини