Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Завтра останній день подачі декларації "единщиками" першої групи

28 лютого 2013, 12:09
199
0
Реклама

Для суб'єктів господарювання, що застосовують спрощену систему оподаткування, обліку і звітності, які вибрали для себе першу групу, останнім днем представлення податковій декларації на 2012 рік являється 1 березня 2013 року. Податкова декларація надається в орган ДПС по місцю податкової адреси.

У декларації відбиваються об'єм отриманого доходу за минулий рік і щомісячні авансові внескиякі сплачуються не пізніше 20 чисел (включно) поточного місяця.

Така декларація подається, якщо платник єдиного податку не допустив впродовж року перевищення встановленого об'єму доходу і самостійно не перейшов на сплату єдиного податку по ставках, встановлених для платників єдиного податку II або III групи. У випадку, если такі зміни сталися, терміни представлення декларації міняються на квартальні. А саме, платник податків подає декларацію щокварталу впродовж 40 календарних днів після останнього календарного дня звітного кварталу.

Нагадуємо, що до першої групи платників єдиного податку відносяться ФОП, які не використовують працю найманих осіб, що здійснюють виключно роздрібний продаж товарів з торгових місць на ринках, надання побутових послуг населенню. Об'єм доходу не перевищує 150 000 грн. впродовж року.

Джерело: ДПС.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини