Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Студентів обурив законопроект Кивалова про вищу освіту

27 лютого 2013, 13:32
201
1
Реклама

Студенти українських внз вийшли сьогодні на акцію протесту під Адміністрацію Президента з метою вплинути на зняття з реєстрації у Верховній Раді законопроекту № 1187 про вищу освіту авторства Кивалова, Калетника, Сороки (детальніше про проект читайте в матеріалі ЮРЛИГИ Зареєстрований проект Закону про вищу освіту).

Протестуючі стверджують, що згідно з нормами законопроекту, успішними студентами не гарантується виплата стипендій. Крім того, така редакція закону не уберігає від захмарного росту ціни контракту упродовж навчання.

Предложенна редакція закону дає можливість керівництву внз відраховувати студентіввиходячи зі встановлених їм самим правив. А також повертає корупцію при вступних іспитах, ставить хрест на європейському майбутньому української освіти, розповіли студенти.

Джерело: LB.ua.

Відмітимо, що у ВР зареєстрований ще один законопроект про вищу освіту - № 1187-1 авторства опозиційного табору (Фарион, Яценюк, Кличко та ін.), а також проект № 1187-2 Балоги. А Рада представників юридичних вищих учбових закладів одностайно підтримав законопроект № 1187.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини