Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Гарант Конституції вказав, як відсвяткувати її річницю

27 лютого 2013, 09:07
217
0
Реклама

Указом від 26.02.2013 р. № 93/2013 Президент Віктор Янукович визначив план підготовки і святкування 17-ої річниці Конституції України.

Так, Кабміну необхідно розробити і забезпечити реалізацію плану заходів по святкуванню, передбачивши проведення в населених пунктах урочистих заходів, покладання квітів до пам'ятників видатним діячам української держави, проведення в закладах культури, військових частинах, установах для дітей і молоді інформаційно-просвітницьких заходів (лекцій, круглих столів, демонстрацій фільмів, виставок), спрямованих на виховання цивільної свідомості і поваги до Основного Закону.

Також уряд повинен забезпечити організацію за участю Конституційної Асамблеї в Києві науково-практичній конференції на тему історії вітчизняного конституційного права і напрямів удосконалення Конституції України, а також тематичних наукових конференцій і круглих столів в регіонах.

У свою чергу, МЗС забезпечить проведення заходів закордонними дипломатичними установами України - із залученням до участі в них представників української громадськості за кордоном.

А Держкомтелерадіо широко освітить заходи по підготовці і святкуванню 17-ої річниці Конституції України, проведе трансляцію тематичних телі- і радіопередач.

Джерело: сайт Президента.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини