Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міносвіти пропонує обговорити законопроект про захист авторських прав

26 лютого 2013, 09:52
139
0
Реклама

Міносвіти на своєму офіційному сайті опублікувало проекту Закону "Про внесення змін до Закон України "Про поширення екземплярів аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних".

Як запевняють в міністерстві, законопроект був розроблений з метою забезпечення охорони прав авторів, виконавців, виробниківа також подолання піратства і поліпшення інвестиційного клімату в Україні.

Пропоновані зміни передбачають:

- надання можливості суб'єктам авторського права і суміжних прав захищати свої інтереси самостійно в процесі видачі контрольних марок, шляхом аналізу інформації, яка розміщується на веб-сайті центрального органу виконавчої влади, що реалізовує держполітику у сфері інтелектуальної власності, про одержувачів контрольних марок і назв екземплярів аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних, і зафіксованих на цих екземплярах творів;

- представлення заявниками разом з документами на отримання контрольних марок документів в електронній форміщо дозволить безперешкодно і без витрат часу регулярно і своєчасно оновлювати інформацію на офіційному веб-сайті вказаного органу відносно найменування заявників і назв екземплярів. Такі документи необхідно буде готувати в Microsoft Word (формат RTF, шрифт Times New Roman 14 розміру).

Зауваження і пропозиції до проекту приймаються впродовж 1 місяця з дня обнародування на електронні адреси держслужби інтелектуальної власності : post@sdip.gov.ua і Держпідприємництва mail@dkrp.gov.ua.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини