Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З дворів малозабезпечених громадян безкоштовно видалятимуть аварійні дерева

25 лютого 2013, 14:07
165
0
Реклама

Минрегион вирішив удосконалити Порядок видалення дерев, кущів, газонів і квітників в населених пунктах з урахуванням потреб соціально незахищених верств населення, оптимізувати витрати в процесі будівництва, ліквідовувати умови для фінансових зловживань.

Проектом передбачено, що громадяни, які потребують соціального захистумають право звернутися в органи місцевого самоврядування відносно безкоштовного видалення аварійних, сухостойных і фаутних дерев на земельній ділянці, яка знаходиться в приватній власності, і на присадибній ділянці.

Компетентний орган впродовж 2 днів після вступу заяви направляє запит в територіальний орган Госэкоинспекции про участь представників інспекції у складі комісії. Територіальний орган Госэкоинспекции і зацікавлені організації в 5-денний термін після отримання запиту у письмовій формі повідомляють компетентний орган про участь свого представника у складі комісії або про відмову від участі.

Також проектом передбачена можливість звільнення від сплати відновній вартості зелених насаджень під час будівництва об'єктів, що споруджуються за рахунок засобів державного або місцевого бюджетів.

Джерело: Минрегион.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини