Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Анонс юридичних практикумів від компанії "ЛІГА: ЗАКОН"

14 лютого 2013, 18:02
119
0
Реклама

22 лютого Віталій Правдюк - провідний фахівець із земельного права проведе в Києві спеціалізований практикумв ході якого будуть усебічно розглянуті зміни, внесені в Закон України "Про регулювання містобудівної діяльності". Увазі учасників буде представлений аналітичний огляд в доступній і зрозумілій формі від загального аналізу до розгляду розмірів штрафів, порядок взаємодії з ДАБК, містобудівна документація, дозвільна процедура у будівництві, проектна документація і багато що інше.

28 лютого у Донецьку Всеукраїнська мережа практикумів "ЛИГА : ЗАКОН" проводить клубний практикумприсвячений особливостям складання ВЭД-контрактів. Документи і рекомендації МТП, митне оформлення і його віддзеркалення в контракті, джерела ризиків, формальні моменти, документи про постачання, особливості виконання контрактів - основні, але далеко не усі розділи доповіді Сергія Свистиля. Практикум пройде в інтерактивному режимі, з використанням цікавих практичних прикладів. На завершення заходу будуть обговорені дискусійні теми і питання, відбудеться обмін думками і вручення сертифікатів учасникам.

28 лютого у Києві компанія "ЛІГА: ЗАКОН" проводить практикум в ході якого буде детально вивчена тема діяльності українських інтернет-магазинів, покроково розглянутий процес від створення магазину до перевірок контролюючими органами. З чого почати і як діяти, запуск і захист інтернет-магазину, документальне оформлення продажу, електронні гроші і багато що інше. Пархоменко Андрій - фахівець в області ИТ-права стверджує, що працюючи законно, з дотриманням встановлених норм не так те складне. Для цього треба всебічно вивчити питання і бути готовим реагувати на зміни.

15 березня Всеукраїнська мережа практикумів збирає колег для вивчення актуальної і нової для нашого ринку проблеми - РОЯЛТІ. На практикумі у Києві будуть розкриті такі тонкі моменти, як оподаткування роялі. Що це за платежі? Коли і кому їх потрібно платити? Реєстрація інтелектуальної власності, особливості бухгалтерського обліку при виплатах роялті резидентам і нерезидентам, бухгалтерського і податкового обліку нематеріальних активів.

Зареєструватися на практикуми можна по телефону: (044) 538-01-05 чи на сайті компанії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини