Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЛІГА:ЗАКОН випустила саму очікувану версію ПРАВО УКРАЇНИ - для Android

13 лютого 2013, 15:15
1891
18
Реклама

На ринку мобільних правових продуктів вже існувало декілька профільних правових рішень для користувачів планшетів на платформах Android, але масових не було. Головний недолік існуючих - мала кількість інформації, до якої відкритий вільний доступ, і слабкий функціонал. Нове планшетне застосування від ЛІГА :ЗАКОН "ПРАВО УКРАЇНИ" містить 100 тис. основних НПА - Конституцію, кодекси, закони, акти Верховної Ради, Президента України, Кабінету Міністрів. Додаток розрахований на широкий круг користувачів - студентів, підприємців, фахівців, керівників і простих громадян, на усіх, кому в швидкому режимі, "на льоту" може знадобитися зручний доступ до основних правових документів. Додаток має досить простий інтерфейс і зручний набір функцій для роботи з текстом.

ПРАВО УКРАЇНИ пропонує набір спеціальних інструментів, серед яких : пошук по реквізитах і документах, зручні фільтри, можливість формувати обране, робити примітки і закладки, бачити зворотні зв'язки документу і його більше ранні редакції. Додаток працює в двох режимах - онлайн (основний) і офлайн - на випадок відсутності Інтернету (надає доступ до 1000 найпопулярнішим НПА).

Швидко знайти необхідний документ в цьому застосуванні, не володіючи інформацією про точну назву, дату або номер акту, зможе навіть користувач, що не є фахівцем в області права. Це можливо завдяки двом типам пошуку - пошук одним рядком і розширений пошук по реквізитах документів. Результати пошуку зручно фільтруються за типом документу, видавцем, статусом, категорією, датою прийняття.

Додаток не підходить для повноцінної професійної роботи юриста або бухгалтера, але може стати періодично використовуваним інструментом-супутником в дорозі, в суді, у відрядженні або удома. Найбільш затребуваним ПРАВО УКРАЇНИ стане серед студентської аудиторії, для якої важлива мобільність і доступність інформації.

У кінці січня додаток "ПРАВО УКРАЇНИ" порадувало користувачів iPad. За декілька днів після виходу додаток потрапив в ТОП скачувань на App Store. Продукт значно обійшов не лише своїх українських конкурентів в категорії "бізнес", але і популярні мобільні ігри, такі як Angry Birds.

Планшетне застосування "ПРАВО УКРАЇНИ" є мобільною версією однойменного інтернет-проекту від ЛІГА :ЗАКОН pravo.ligazakon.ua.

Дізнатися більше про додаток "ПРАВО УКРАЇНИ"

Викачати додаток з Apple Store

Викачати додаток з Google Play

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини