Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для кандидатів в мери хочуть ввести навчання

13 лютого 2013, 10:03
142
1
Реклама

Навчання для кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови пропонує ввести народний депутат Тетяна Слюз. Така необхідність пов'язана з тим, що значна кількість охочих стати сільським головою або мером не мають достатнього рівня знаньнеобхідного для виконання повноважень місцевого самоврядування, а також не повною мірою усвідомлюють об'єм роботи і відповідальність, пов'язану із здійсненням цих повноважень. І як наслідок - не знають, що робити на цій посаді, приймають некомпетентні рішення.

У законопроекті № 2263 пропонується розділ VI Закону про вибори доповнити новою статтею 46-1, що передбачає проходження кандидатами на посаду сільського, селищного, міського голови навчання з питань, пов'язаних із здійсненням місцевого самоврядування.

Згідно з пропозиціями, організацію навчання забезпечують обласні держадміністрації, уряд Криму, Київська і Севастопольська міськдержадміністрації в межах відповідної територіально-адміністративної одиниці в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів із залученням фахівців у галузях бюджету, податків, фінансів і цін, ЖКГ, будівництва, земельних стосунків, освіти, охорони здоров'я, соціального захисту населення і так далі

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини