Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Стартував другий етап тестування "VERDICTUM"

23 січня 2013, 15:46
189
2
Автор:
Реклама

Нагадаємо, що про запуск "Системи аналізу судових рішень "VERDICTUM" компанія "ЛІГА: ЗАКОН" оголосила 7 грудня 2012 року, а 25 грудня був закінчений перший етап тестування. Метою проведення декількох етапів бета-тестирования нової системи практикуючими юристами є розробка затребуваного продукту, який відповідатиме запитам безпосереднього споживача.

"VERDICTUM" був створений для юристів, що спеціалізуються в різних галузях права, професійна діяльність яких припускає щоденне використання аналітичних систем. Відкритий діалог з юристами-практиками про достоїнства і недоліки нової системи аналізу під час її тестування, на думку компанії "ЛІГА: ЗАКОН"допоможе створити по-справжньому необхідний ринку продукт, оскільки тільки з урахуванням думок і запитів фахівців можна розробити функціонально зручну і практичну аналітично-правову систему.

Як вже повідомлялосяу першому етапі тестування взяли участь більше 200 досвідчених юристів, що отримали можливість висловити свої зауваження, що стосуються роботи з новою системою, і дати раді з практичного удосконалення продукту. Надані тестуючими фахівцями коментарі були уважно вивчені і проаналізовані розробниками при удосконаленні "VERDICTUM" перед запуском другого "випробувального" етапу.

Олександра Матвеевакерівник проекту "VERDICTUM" компанії "ЛІГА: ЗАКОН"відмітила, що в першу чергу були враховані практичні побажання і конструктивні пропозиції юристів, що дозволяють ефективніше і швидше здійснювати пошук і аналіз судової практики.

Так, серед удосконалень "VERDICTUM" особливо варто звернути увагу на можливість, що з'явилася, безпосередньо у формі аналізу задавати конкретні норми права для підбору судової практики. Тепер досить вказати нормативно-правові акти і їх окремі положення, посилання на які повинні міститися в тексті судового рішення. Крім того, передбачена можливість позначити, які норми права не повинні зустрічатися в тексті.

Подібне здійсненно завдяки інтеграції "Системи аналізу судових рішень "VERDICTUM" з повною базою нормативно-правових актів. Це дозволяє юристам аналізувати судову практику з двох сторін. По-перше, став можливий опосередкований пошук рішень : при введенні в пошук нормативного акту або його конкретних норм користувач отримує підбірку судових рішень, в тексті яких є посилання на прошені правові норми. По-друге, наявна можливість прямого пошуку судових рішень з питання, що цікавить, з вказівкою норм права, згадка яких обов'язкова в тексті документу або має в нім бути відсутньою.

При доопрацюванні системи аналізу були враховані також коментарі, що стосуються зручності пошукового інтерфейсу. Зокрема, додана нова опція відбору рішень по фразі (тепер в тексті можна шукати окремі словосполучення або слова).

"Нами був вдосконалений алгоритм підбору подібних рішень і додана можливість додаткового пошуку в межах отриманого списку документів за прошеними критеріями. Крім того, ми додали, як виявилось, необхідну багатьом користувачам функцію маркіровки фрагментів в закладках"- відмітила А. Матвеева.

Більше 200 фахівців, що взяли участь в першому етапі тестування, отримають можливість попрацювати з "VERDICTUM" і в другому етапі, про що будуть повідомлені додатково. Компанія "ЛІГА :ЗАКОН" на знак вдячності за наданий зворотний зв'язок і корисні пропозиції по удосконаленню продукту запропонує тим, що тестують особливі умови підключення до "Системі аналізу судових рішень "VERDICTUM" при її комерційному виході на ринок.

Відгуки лідируючих фахівців судової практики, що тестують "VERDICTUM"вже сьогодні можна прочитати на сторінці самого продукту і на сайті ЮРЛИГА в колонці думок експертів. Другий етап тестування також освітлюватиметься компанією "ЛІГА :ЗАКОН"а відгуки практикуючих юристів зіграють визначальну роль в тому, яким "VERDICTUM" поступить у відкритий продаж.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини