Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін запланував заходи по сприянню діяльності іноземних інвесторів

8 січня 2013, 09:09
122
0
Автор:
Реклама

Кабмін розпорядженням від 19.12.2012 р. № 1074-р ствердив план заходів по сприянню діяльності іноземних інвесторів.

Cогласно положенням документу, з числа міністерств і інших центральних органів виконавчої влади Кабмін визначив виконавців по відповідних законопроектах з позначенням термінів їх виконання.

Так, документом безпосередньо передбачається необхідність здійснення наступних дій :

1) розробка і надання на розгляд Кабміну проектів нормативно-правових актів (приміром, розробка Закону відносно трансфертного ціноутворення віддані на виконання Мінфіну, Мінекономрозвитку, ДПС до 1 серпня 2013 року);

2) забезпечення супроводу в парламенті проектів законів (до прийняття):

- Закон "Про реформування і вдосконалення дозвільної системи у сфері охорони природного довкілля, раціонального і невиснажливого використання природних ресурсів і екологічної безпеки, зменшення регуляторного тиску на суб'єктів господарювання".

- Закон "Про внесення змін до деяких законів України відносно інформування населення про зміст в харчовій продукції ГМО".

- Закон "Про внесення змін до Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності".

- Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України відносно врегулювання питань авторського права і суміжних прав".

3) підготовка і подача на розгляд Кабміну пропозицій відносно:

- внесення змін до деяких законодавчих актів України відносно безпеки харчових продуктів в частині вдосконалення державного нагляду (контролю) у сфері безпеки і якості харчових продуктів.

- удосконалення законодавства у сфері валютного регулювання і валютного контролю в частині здійснення ВЭД суб'єктами господарювання.

- впровадження системи електронного документообігу і електронного декларування та ін.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини