Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українські слідчі змагаються за звання кращого

19 грудня 2012, 13:30
276
1
Реклама

У Головному слідчому управлінні МВС України стартувала фінальна частина конкурсу на звання "Кращий слідчий - 2012". В ході конкурсів конкурсанти демонструють свої знання відомчих і міжвідомчих документів, а також практичний досвід реальної повсякденної роботи правоохоронця-слідчого.

Упродовж II- го півріччя цього року було проведено дванадцять відбіркових турів, під час яких професійне жюрі визначало кращих фахівців слідчої служби в усіх регіонах. До завершального етапу заходи дійшли лише 8 конкурсантів. Цього року конкурс є особливим, оскільки проводиться на зламі епох, враховуючи набуття чинності нового КПК.

В ході конкурсу фіналісти отримали протоколи огляду місця події і фабули з кримінальних справякі колись розслідувалися правоохоронцями. Нинішнім слідчим належало здійснити професійний огляд і описати місця здійснення того або іншого зухвалого злочину.

Результати конкурсу стануть відомі пізно увечері, а завтра вранці відбудеться нагородження переможців. Призери I- го, II- го і III- го місць отримають автомобіль, Ipad і ноутбук. Минулого року в конкурсі перемогла і виграла автомобіль один із слідчих з харківської обласної міліції.

За інформацією прес-служби МВС.

Читайте також:
У МВС для слідчих роблять кишенькові шпаргалки по новому КПК .

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини