Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Облік платників податків і зборів вестиметься відповідно до нового порядку

18 грудня 2012, 15:55
114
0
Автор:
Реклама

Мінфін наказом від 06.11.2012 р. № 1146 затвердив зміни в Порядок обліку платників податків і зборів. Згідно з документом, дані про узяття на облік юрособ і їх відособлених підрозділів, відомості про яких містяться в Єдиному державному реєстрі, як платників податків і зборів в органах ДПС, передаються в Реєстр в день узяття їх на облік по основному місцю обліку з вказівкою дати і номера запису про узяття на облік, назви і ідентифікаційного коду органу ДПС, в якому платник податків врахований.

Узяття на облік юрособ і їх відособлених підрозділів, відомості про яких містяться в Реєстрі, як платників податків і зборів в органах ДПС, підтверджується випискою з Реєстру, видатною цим юрособам і відособленим підрозділам юрособ в порядку, встановленому Законом.

Серед іншого, Порядок доповнений новою нормою, визначальною, що юрособи, що перебувають в процесі припинення, для яких встановлені особливості держреєстрації, і відомості про яких не містяться в Реєстрі, зобов'язані надати вказані в підпункті 11.1.1 Порядку документи в орган ДПС в 3-денний термін після ухвалення рішення про припинення.
Юрособи, відомості про яких містяться в Єдиному державному реєстрі, можуть надати вказані документи (окрім довідки по ф. № 4-ОПП) в орган ДПС за бажанням після внесення в Реєстр запису про ухвалення рішення про припинення.

Також читайте: Узяття на облік юрособ і фізосіб-підприємців підтверджується єдиним документом.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини