Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Визначені переможці Pro Bono Awards 2012

13 грудня 2012, 11:13
728
0
Реклама

Незважаючи на скептицизм нашого суспільства відносно корпоративної соціальної відповідальності бізнесу (українського особливо), вона все-таки існує. До того ж досить успішно. Так, цього року значно зросла кількість поданих на конкурс кейсів і була заснована премія для юрбизнеса Pro Bono Awards 2012.

"Уперше юридичний бізнес зміг заявити про себе у сфері корпоративної соціальної відповідальності, отримавши можливість представити свої проекти. Зараз не час залишатися в стороні від глобальних викликів"- відмітила Клавдія ШевелюкPR- директор проекту ЮРЛИГА, компанія "ЛІГА: ЗАКОН".

Олена Сотник

Переможцем в номінації "Найвідповідальніший лідер в юрбизнесе" за результатами онлайн-голосування стала Олена Сотникпартнер АГ "Солодко і партнери".

У цій номінації брали участь 10 представників юридичного бізнесу, серед яких: Сергій Нижный, партнер ЮФ Moor & Partners; Маргарита Карпенко, керівний партнер DLA Piper в Україні; Олег Марченко, керівний партнер ЮФ Ulysses; Артем Афян, керівний партнер ЮК "Юскутум"; Олег Давыденко, керівний партнер ЮФ Aries; Олександра Павленко, партнер ПГ "Павленко і Побережнюк".

Друге місце зайняв Сергій Алексеев, керівний партнер ЮК "Алексеев, Боярчуков і партнери"а третє - Армен Хачатурян, старший партнер ЮФ "Астерс".

Після оцінки індексу прозорості більше 60 сайтів, якою займався Центр "Розвиток КСО", був визначений переможець в номінації "Найпрозоріший сайт юридичної фірми". Ним став ЮФ "Правовий альянс". У число лідерів вийшли також сайти ЮФ "Астерс" і ПГ "Павленко і Побережнюк".

Кращим кейсом юркомпании у сфері КСО був визнаний проект ЮФ "Астерс" по співпраці з юридичними клініками (у березні цього року відбулася презентація pro bono проекту "Підтримаємо юридичні клініки разом", у рамках якої були підписані меморандуми про співпрацю між юрклиниками Дніпропетровського і Запорізького національних університетів і ЮФ "Астерс", - ред.).

Відмітимо, що, за оцінками міжнародних експертів, переможцем конкурсу бізнес-кейсів по КСО стало "Прикарпаттяобленерго" з проектом "Лелека". Ініціатива обленерго полягала в переміщенні гнізд з ліній електропередач за допомогою спеціальних платформ, оскільки через таке розміщення траплялися аварії, гинули самі птахи, а населення залишалося без електрики.

Переможець конкурсу бізнес-кейсів

Друге місце зайняв ДТЭК за проект по енергоефективності, а третє - Київстар за проект "Безпека дітей в Інтернеті".

Також були відмічені переможці в категоріях "трудові стосунки", "стосунки із споживачами", "довкілля", "корпоративне управління" та ін. Зокрема, єдиним представником і, відповідно, переможцем в категорії "права людини" стала компанія !Fest з кейсом "Маленькі люди".

Конкурс вже четвертий рік підряд проводиться за підтримки - компанії Ernst & генерального партнера; Young, мобільного партнера - "МТС Україна", міжнародного партнера - Фонду "УКРАИНА-США" і ЮК "Алексеев, Боярчуков і партнери". Фонд Рината Ахметова "Розвиток України" є партнером номінації "Кращий внесок у розвиток України". Переможцем цієї номінації став Київстар, а в числі кращих 6 учасників була відмічена ЮФ "Астерс".

Pro Bono Award 2012 - премія за найуспішніший проект юридичної фірми у сфері КСО, реалізований в період з 01.04.2011 по 01.10.2012.

Генеральним партнером премії Pro Bono Awards виступила ЮК "Алексеев, Боярчуков і партнери".

Також читайте: Pro Bono : що думають компанії насправді?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини