Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЛIГА:ЗАКОН оголосила про запуск нового продукту "VЕRDICTUM"

10 грудня 2012, 09:58
346
4
Реклама

Новий продукт надасть юристам, адвокатам і іншим гравцям юридичного ринку України можливість швидко підбирати максимально тотожні рішення по одному предмету і обставинам справи при роботі з колосальним об'ємом документів судової практики.

У системі закладені спеціальні пошуково-аналітичні алгоритми і інструменти обробки, аналізу і класифікації текстів. Завдяки ним з'явиться можливість враховувати при пошуку і аналізі потрібних документів істотні ключові ознаки правовідносин і специфічну структуру побудови текстів судових рішень. Нові пошукові механізми дозволять аналізувати морфологію, синонімію і загальніші поняття, враховувати критерії матеріальності і процессуальности, знаходити навіть ті рішення, в текстах і реквізитах яких допущені орфографічні помилки.

"Перший революційний крок до спрощення роботи юристів з рішеннями судів стався ще у кінці 2005 року, коли був ухвалений Закон України "Про доступ до судових рішень". Завдяки Закону у усіх з'явився вільний доступ до Єдиного державного реєстру судових рішень, що дало можливість відкрито спостерігати за діяльністю судів, працювати з судовими рішеннями, якось прогнозувати хід судових розглядів", - коментує ситуацію виконавчий директор компанії "ЛІГА: ЗАКОН" Дмитро Глазунов. "Ми тісно співпрацюємо з ГП "Інформаційні судові системи" по удосконаленню і розвитку Єдиного державного реєстру судових рішень. Сьогодні усі документи Реєстру оснащені гіперпосиланнями згадуваних в них нормативно-правових актів, що створює додаткову зручність для роботи. Саме завдяки цій довгостроковій співпраці і стало можливим створити принципово новий клас продуктів (в порівнянні із стандартними пошуковими машинами) - систему аналізу судових рішень "VЕRDICTUM"- резюмує Дмитро Глазунов.

Юристи-практики, які вже приступили до першому етапу тестування нової системи аналізу судових рішень "VЕRDICTUM"вважають, що вона принципово змінить якість і швидкість роботи в розрізі аналізу багатомільйонного масиву судових рішень.

Перший етап тестування продовжиться до 25 грудня 2012 року, після чого будуть зібрані думки, відгуки і побажання по новому продукту. Другий етап бета-тестирования запланований на кінець січня 2013 року, набір тестувальників на цей етап буде відкритий найближчим часом. У продаж "VЕRDICTUM" планується вивести вже в лютому 2013 року.

На 12 грудня 2012 року запланований брифінг з урочистою презентацією нової системи "VERDICTUM"де продукт буде представлений уперше експертам ринку юридичних послуг, а також главам юридичних департаментів великих компаній.

Довідка:

Компанія "ЛІГА: ЗАКОН" більше 20 років займається правовою підтримкою бізнесу і є лідером по розробці інформаційно-правових систем у Україні, найбільш потужних і повних з представлених на ринку. Якість продукту підтверджена міжнародними стандартами ISO 9001-2009.

Системи ЛІГА :ЗАКОН встановлені в усіх судах, податкових і митних службах України. Кількість користувачів - бухгалтерів, юристів і інших фахівців - перевищує 160 тис.

Компанія має ряд спеціалізованих великих ділових інтернет-проектів, розвинену мережу практикумів. Головний правовий портал України ligazakon.ua на даний момент об'єднує 6 сайтів, у тому числі профільний юридичний проект ЮРЛИГА і спеціалізований бухгалтерський сайт БУХГАЛТЕР ПРАВ. Портал ligazakon.ua - самий топовий ресурс в групі "ЗАКОНИ" рейтингу Bigmir.net.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини