Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЮФ "Селепей, Волковецкий і Партнери" відкрила офіс у Львові

22 листопада 2012, 09:40
489
0
Реклама

Компетентна команда юристів під безпосереднім керівництвом партнерів фірми здійснюватиме юридичний супровід інвестиційних проектів і поточної господарської діяльності провідних компаній західноукраїнського регіону - Львівською, Івано-Франківською, Тернопільською, Чернівецькою і Закарпатською областей. Робота західноукраїнського офісу вестиметься в тісній співпраці з центральним офісом фірми в Києві.

Андрій Селепей

Ярослав Волковецкий

Метою відкриття підрозділу фірми у Львові є необхідність надання кваліфікованої юридичної допомоги міжнародним інвесторам і великим українським підприємствам відповідно до кращих європейських стандартів юридичного консультування. Бізнес-орієнтовані і практичні юридичні рішення, високий рівень сервісу, багаторічний досвід взаємодії з компаніями-лідерами в ключових секторах економіки, володіння іноземними мовами - це ті складові роботи фірми, які сприятимуть налагодженню ефективної співпраці з діловими колами в регіоні.

Запуск офісу у Львові реалізується у рамках прийнятого командою фірми на чолі з партнерами Андрієм Селепеем і Ярославом Волковецким нового етапу стратегічного розвитку, орієнтованого на посилень позицій фірми на ринку. В зв'язку з цим також було прийнято рішення про зміну найменування фірми з "Андрій Селепей і Партнери" на "Селепей, Волковецкий і Партнери" з листопада поточного року.

* * *

Юридична фірма "Селепей, Волковецкий і Партнери" була створена в 2007 році. Команда фірми спеціалізується на обслуговуванні великого і середнього бізнесу і за роки роботи на ринку сформувала амбітний портфель зарубіжних і українських клієнтів. У числі клієнтів фірми - підприємства у сфері нафтогазу і енергетики, інвестиційні і аграрні холдинги, девелоперські компанії, фінансові і лізингові компанії, готельні мережі, авіабудівні компанії, приватні медичні установи з іноземними інвестиціями і ін.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини