Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Створена Українська Арбітражна Асоціація

7 листопада 2012, 15:25
642
0
Реклама

Членство в Українській Арбітражній Асоціації відкрито для усіх осіб з вищою юридичною освітою, що мають професійний інтерес до практики міжнародного арбітражу і розділяючої мети і завдання створення Асоціації.

У основні цілі і завдання Асоціації, передусім, входить просування України, і зокрема м. Києва, як місця проведення міжнародного арбітражу, сприяння і підтримка інтересу до практики міжнародного арбітражу, як способу вирішення трансграничних суперечок, сприяння поширенню знань і досвіду вирішення суперечок в порядку міжнародного арбітражу, а також посилення співпраці і обміну досвідом фахівців цієї практики зі всього світу.

Українська Арбітражна Асоціація - неприбуткова громадська організація, яка не є арбітражною інституцією. Асоціація планує активно співпрацювати з МКАС при ТВП України і іншими арбітражними інституціями, а також аналогічними профільними асоціаціями з питань розвитку і просування міжнародної арбітражної практики.

Президентом Асоціації була обрана Тетяна Слипачука до Правління Асоціації увійшли іноземні і українські фахівці у сфері міжнародного арбітражу: Олександр Муранов, Володимир Хвалей, Олена Перепелинская, Костянтин Ликарчук, Максим ЛавриновичМаркіян Мальский, Ноах Рубинс і Юлія Чорних. Генеральним секретарем Асоціації був обраний Максим Кодунов.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини