Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як будуватимуться стосунки бізнесу з адміністрацією морських портів?

26 жовтня 2012, 17:01
86
0
Реклама

Круглий стіл зібрав більше 50 слухачів, серед яких, - керівники і провідні фахівці морських портів, судноремонтних заводів, стивидорных і транспортних компаній, контейнерних ліній і експедиторів.

В ході заходу голова правління ЮФ "АНК", адвокат Олександр Кифак звернувся до гостей з вітальним словом, де відмітив, що ухвалення Закону про порти можна по праву назвати подією року для усіх, чий бізнес пов'язаний з портами, оскільки це величезний крок вперед в реформуванні галузі і спроба влади по-новому подивитися на стосунки держави з приватними інвесторами.

Старший юрист компанії, адвокат Артем Волков розповів, як будуватимуться стосунки бізнесу з Адміністрацією морських портів після набуття чинності Закону і поділився основними напрацюваннями ЮФ "АНК" по підготовці до реорганізації морських портів.

Адвокат компанії Дмитро Колодяжный в ході своєї доповіді порівняв оренду і концесію, як правові інструменти для інвестування в портову галузь. За його словами, сьогодні більшість стивидорных компаній працюють по договорах оренди, тоді як Міністерство інфраструктури покладає великі надії на концесію, як основний інструмент для залучення інвесторів в довгострокові і капіталомісткі інвестиційні проекти.

Доповідь про концесію викликав найбільший інтерес у слухачів, адже сьогодні все більше стивидоров замислюються про роботу в нових умовах і перегляді договірних стосунків з портами.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини