Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Україні задекларували боротьбу з "темною стороною" Інтернету

25 жовтня 2012, 13:24
350
0
Реклама

Сьогодні в прес-центрі ИА ЛІГАБізнесІнформ була презентована Декларація "За забезпечення недоторканості приватного життя в Інтернеті". У документі сформульовані основні принципи діяльності по забезпеченню умов безпечного користування Інтернетом. Будь-яка організація за бажання може приєднатися до Декларації, відправивши відповідну заяву до Української асоціації захисту персональних даних (УАЗПД). Документ повинен посприяти розробці практичних механізмів захисту персональних даних в Інтернеті за допомогою реалізації комплексної програми заходів.

А. Мервинский не згоден з В. Ржечицким, що Україна відстає від Європи на 20 років в області захисту персональних даних

Декларація набуває чинності з цього дня, що, на думку Олексія Мервинскогоголови держслужби по захисту персональних даних, досить символічно, оскільки 24 жовтня виконалося 17 років Директиві 95/46/ЄС "Про захист фізосіб при обробці персональних даних і вільному переміщенні таких даних".

Ю. Леонов, партнер ЮФ "Салком", і Ю. Когут, голова правління ВОО "УАЗПД"

Поки усі виникаючі проблеми в цій сфері Валерій Ржечицкийкерівник проектів ВОО "УАЗПД", пояснює тим, що Україна просто відстає від Європи років так на 20, з чим категорично не згоден пан Мервинский : "Ми не відстаємо. Ми просто занадто швидко рухаємося".

Подивимося, чи допоможе ця Декларація користувачам Інтернету хоч чимось?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини