Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЛIГА:ЗАКОН підготувала особливі умови для підключення до особливих систем

8 жовтня 2012, 16:39
158
0
Реклама

Фахівці компанії "ЛІГА: ЗАКОН" ретельно вивчають перспективи ведення бізнесу в умовах, що склалися. Щодня в системах ЛІГА :ЗАКОН розміщуються корисні аналітичні матеріали, практичні поради і рекомендації за рішенням насущних для бізнесу питань від експертів в економічному, юридичному, бухгалтерському напрямах.

У системах є УСЕ, що треба ключовому фахівцеві - бухгалтерові, економістові, фінансистові, юристові, кадровику в повсякденній роботі: законодавство, довідкова інформація, унікальна експертна аналітика, огляди актуальних змін в законодавстві і консультації провідних аудиторських компаній і аналітиків компанії "ЛІГА: ЗАКОН". Крім того, в системи входять спеціалізовані періодичні видання - "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" і "ЮРИСТ & ЗАКОН".

Бути в курсі основних подій у своїй професійній сфері і при цьому істотно заощадити не лише робочий час, але і витрати на підключення надійного джерела правової інформації ви можете, встановивши до 12 жовтня будь-яку систему ЛІГА :ЗАКОН.

Для діючих абонентів ЛІГА :ЗАКОН компанія приготувала вигідні умови по тій, що докупала систем і ресурсів і модернізації будь-якої системи

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини