Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бізнес змусять брати на роботу "молодих і зелених"

9 жовтня 2012, 14:00
290
2
Реклама

Одно з найбільш популярних обіцянок перед виборами: закон про перше робоче місце для молоді. Проте тепер ця норма передбачена новим Законом "Про зайнятість населення"який набуде чинності з 1 січня 2013 р. і надасть гарантії працевлаштування ще для 6 категорій громадян : самотні батьки, діти-сироти, звільнені з місць укладення; обличчя передпенсійного віку та ін.

У разі невиконання працедавцем протягом року квоти для працевлаштування вказаних вище громадян, в т.ч. молодих фахівців, передбачений штраф в двократному розмірі мінімальної заробітної плати за кожну необгрунтовану відмову.

Встановлена квота - 5% від середньої чисельності штатних працівників за попередній рік на підприємствах понад 20 співробітників.

Без рад фахівців тут не обійтися. Тому в системах ЛІГА :ЗАКОН планується приділити пильну увагу усім аспектам, що стосуються нового обов'язку підприємств враховувати квоту по працевлаштуванню.

_________________________________________________________________________________________

Якщо ви не є абонентом систем ЛІГА :ЗАКОНто все одно зможете ознайомитися з усіма аналітичними матеріалами і консультаціями фахівців з цієї тематики, безкоштовно встановивши на тест систему ЛІГА :ЗАКОН. Проте, якщо ви вже зважилися на купівлю системи, то підключившись в період по 12 жовтня заощадите до 4 800 грн. на підключенні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини