Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЛІГА:ЗАКОН - компанія, яка надихає

2 жовтня 2012, 15:23
141
0
Реклама

Упродовж декількох місяців редакція видання "Комп&ньон" вивчала українські компанії, відмічаючи ті з них, які виділялися чимось значним і інноваційним. Журналісти спілкувалися з керівниками багатьох українських організацій і на базі їх відгуків склали цей рейтинг.

Окрім ЛІГА :ЗАКОНу число компаній, які надихають, за версією журналу "Комп&ньон", увійшли такі відомі компанії, як "Агрохолдинг Мрия", "АГРОЕКОЛОГІЯ", "Відіа Груп", видавництво "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", "Індустріальна молочна компанія", "Київстар", "Львівська майстерня шоколаду", FOODBOX і PLATINUM BANK.

"Звичайно ж, для нас дуже значуще те, що українські компанії так високо оцінюють нашу діяльність. Ми маємо постійний зворотний зв'язок від наших користувачів. Системи ЛІГА :ЗАКОНа також правовий портал ligazakon.ua входять до числа найбільш часто використовуваних на підприємствах джерел правової інформації. Без якісного правового контенту, якому можна довіряти, не можлива діяльність бухгалтерії, юридичних і інших життєво важливих підрозділів в компанії. Адже саме працюючим в них людям щодня треба вирішувати складні виробничі завдання, взаємодіяти з контрагентами і державними органами. І ми усі прекрасно розуміємо, що сьогодні така інформація особливо цінна. Для ЛІГА :ЗАКОН - це величезна відповідальність перед українським бізнесом", - відмітила Оксана Маляренко, директор по маркетингу компанії "ЛІГА: ЗАКОН".

Довідка:

Компанія "ЛІГА :ЗАКОН" більше 20 років займається правовою підтримкою бізнесу і є лідером-розробником інформаційно-правових систем у Україні, найбільш потужних і повних з представлених на ринку. Якість продукту підтверджена міжнародними стандартами ISO 9001-2009.

Системи ЛІГА :ЗАКОН встановлені у усіх судах, податкових і митних службах України. Кількість користувачів - бухгалтерів, юристів і інших фахівців - перевищує 160 тис.

Компанія має ряд спеціалізованих великих ділових інтернет-проектів, розвинену мережу практикумів. Головний правовий портал України ligazakon.ua на даний момент об'єднує 6 сайтів, у тому числі профільний юридичний проект ЮРЛИГА і спеціалізований бухгалтерський сайт БУХГАЛТЕР ПРАВ. Портал ligazakon.ua - самий топовий ресурс в групі "ЗАКОНИ" рейтингу Bigmir.net.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини