Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЛIГА:ЗАКОН випустила мобільні правові застосування для iPhone

2 жовтня 2012, 11:54
268
2
Реклама

З кожним роком мобільні технології займають усе більше місце в повсякденному житті українців. Сучасні користувачі практично нерозривно пов'язані з новими можливостями, які їм відкрив мобільний Інтернет, - з його допомогою вони спілкуються, пізнають світ, відпочивають і працюють.

ЛІГА :ЗАКОН представляє професіоналам і простим громадянам нове надійне джерело правової інформації. Віднині далеко від робочого комп'ютера - удома, у відрядженні або на відпочинку - користувачі мобільних застосувань від ЛІГА :ЗАКОН зможуть легко відстежити усі зміни в українському законодавстві.

ЛIГА :ЗАКОН НОВИНИ дозволить юристам, фінансистам, керівникам і іншим фахівцям, які займаються правозастосуванням у рамках професійних обов'язків і інтересів бізнесу, завжди мати під рукою повну і точну підбірку актуальних ПРАВОВИХ новин, аналітичних матеріалів і спеціалізованих заходів. Бухгалтера завдяки профільному застосуванню ЛІГА :ЗАКОН Бухгалтерові не пропустять жодної профільної новини, події і заходу.

Нові програмні розробки компанії дозволяють великій кількості фахівців компетентно працювати з професійною інформацією, а громадянам України легко і вільно орієнтуватися в правовому полі країни.

Встановити ЛІГА :ЗАКОН НОВИНИ і ЛІГА :ЗАКОН Бухгалтерові можна в магазині додатків Apple AppStore (доступ через програму iTunes).

Довідка:

Компанія ЛІГА :ЗАКОН більше 20 років займається правовою підтримкою бізнесу і є лідером-розробником інформаційно-правових систем у Україні. Кількість абонентів комерційних систем ЛІГА :ЗАКОН перевищує 160 тис. користувачів.

ЛІГА :ЗАКОН у соціальних мережах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини