Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На ЮРЛИГЕ стартувало відкрите голосування за найвідповідальнішого лідера

2 жовтня 2012, 10:13
118
0
Реклама

Номінантами голосування виступили партнери юридичних фірм, що самостійно виявили бажання взяти участь в цій номінації премії Pro Bono Awards 2012.

Юристам пропонувалося відповісти на 3 питання в статті і, за бажанням, записати відеозвернення до користувачів порталу ЮРЛИГА. До списку номінантів увійшли ті партнери, які на момент 1 жовтня 2012 року подали свою статтю. Кожен запис відеозвернення складає біля 3-х хвилин.

З питання, на які відповідали партнери:

1.Что означає для вас відповідальне лідерство в юридичному бізнесі?

2.Возможен чи в Україні соціально-відповідальний юридичний бізнес?

3.Какие ініціативи реалізує ваша компанія і чому ви вважаєте її соціально-відповідальною?

На сторінці голосування кожен читач порталу може віддати свій голос трьом номінантам за увесь період голосування. Таким чином, планується, що нагороди "найвідповідальніший лідер юридичного бізнесу" будуть удостоєний 3 партнери, що набрали найбільшу кількість голосів.

Варто нагадати, що премія Pro Bono Awards 2012 і номінація "найвідповідальніший лідер юридичного бізнесу" анонсувалися півтора місяці на порталах ГК "ЛІГА" і ресурсах партнерів. Аудиторія порталу jurliga.ua на сьогодні перевищує 12000 відвідувачів в день.

"Ключове, чого ми хочемо досягти цим проектом, - це ініціація дискусії відповідальності юридичного бізнесу і кожного лідера окремо. Ця відповідальність корпоративна, соціальна, перед суспільством, співробітниками, колегами і конкурентами, а також усіма іншими стейкхолдерами юридичного бізнесу. Прояв бажання публічний висловити свою думку, прозоро і відкрито вести діалог з читачами порталу по цій темі може свідчити про позитивні зміни, неминучі для ринку юридичних послуг в Україні"- відмітила Клавдія ШевелюкPR- директор проекту ЮРЛИГА.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини