Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юридична майстерня: де творять українські юристи?

30 серпня 2012, 09:30
1144
8
Реклама

Яке значення має для клієнта той факт, що юрист, розробляючий правову позицію для захисту його інтересів в суді, проводить свій мозковий штурм в пентхаусе самого дорого і престижного бізнес-центру з самим прекрасним видом на нічне місто? Видно, якщо справу в суді буде з тріском програно, цей факт для клієнта рівним рахунком нічого не означає. Дійсно, найважливіший актив будь-якого юриста - його інтелект. Він набагато важливіший за модний телефон і дорогий автомобіль.

Втім, не будьте такі категоричні, адже у бізнесі імідж грає велику роль. Зустрічають по одягу - стверджують успішні юристи, приміряючи на себе галантні італійські костюми. Те ж саме торкається і їх офісу, куди на зустріч до адвоката приїжджає потенційний клієнт. Якщо ви вважаєте себе успішним юристом і хочете надавати послуги лише топ-компаніям, то ніколи не зможете собі дозволити призначити зустріч клієнтові де-небудь в кафе. Тому, найбільші юридичні фірми столиці надають особливе значення місцю розташування свого офісу, а також стилю його оформлення. Як дух закону утілюється в дизайні їх інтер'єру ми спробуємо з'ясувати в ході декількох репортажів. А почнемо з офісу міжнародної юридичної фірми Integrites.

Само будівля по вулиці Борисоглебской (де розташовується офіс), несе історичну значущість і починає свій час числення з 1812 року, в період послепожарной перепланування Подолу. У 2002 р. будинок був відреставрований батьком і сином Москаленко, про що розповідає меморіальна табличка при вході.

Важливою історичною пам'яткою цієї будівлі є ікона Святителя Христова Миколи від 1883 року, зображена на стіні відразу при вході. Говорять, що коли його ікона знаходиться у будинку, він стежить за тим, щоб у будинку був достаток, уберігає від нужди в чому - або.

Анастасія Максимчук

Одним з ключових елементів інтер'єру можна рахувати люстру близько двох метрів в довжину, виконану з виблискуючого кришталя. Вона символізує ясність ідей і покликана освітлювати шлях до перемоги в кожній юридичній справі і інших починах.

По словах PR- менеджера Integrites Анастасії Максимчуку дизайні інтер'єру вдалося відобразити філософію успішної, динамічно такої, що розвивається міжнародної компанії. "Разом з инновационностью і діловим ритмом, Integrites цінує традиції і стабільність, властиві Англії. Саме так ці, на перший погляд, протилежні ідеї були гармонійно втілені в інтер'єрі Integrites House, - ділиться Анастасія. - При вході Вас зустрічають колоны і мармурові східці - данина історії, королівській грації, а в переговорних зонах панує бізнес обстановка, переважають теплі фактури: шкіра і дерево. Інтер'єр Integrites House виконаний в двох колірних рішеннях: білому і коричневому, розкриваючи філософію фірми, а саме довірчість і надійність в партнерських стосунках і продуманість рішень".

На думку київського дизайнера Руслана Ковальчукавідмінною рисою цього інтер'єру є переплетення сучасних і етнічних деталей. Візитна картка офісу - хол, люстра в центрі, підтримана римськими колонами, надають приміщенню вишуканість і шарм, занурює юристів у світ давніх правових традицій. В той же час, кімната переговорів наповнена духом мегаполісу, має стриманий і спокійний характер.

"У сучасному європейському дизайні сьогодні переважає тенденції эко-стиля, елементи якого також, хоча і трохи, задіяні в офісі. Эко-стиль органічно вписується в інтер'єр сучасного офісу, надаючи йому особливий статус, даючи можливість створювати частку природи в середовищі шумного ділового світу" - відмічає дизайнер.

На тему юридичних офісів читайте також колонку Ернеста Грамацкого : "У юрфірми-квартиронаймача абсолютно інше світовідчуття"

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини