Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЮРЛИГА і Центр "Розвиток КСО" засновують премію для юридичного бізнесу

22 серпня 2012, 15:58
223
0
Реклама

ЮРЛИГАпроект компанії "ЛІГА: ЗАКОН"і Центр "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності" уперше восени цього року проведуть премію стійких юридичних компаній PRO BONO AWARDS для учасників ринку юридичних послуг України. У рамках IV Національного щорічного конкурсу бізнес-кейсів по корпоративній соціальній відповідальності ЮРЛИГА у 2012 році засновує 3 номінації:

1. Pro Bono Award 2012 - премія за найуспішніший проект юридичної фірми у сфері КСО.

2. Найпрозоріший сайт юридичної фірми - оцінка веб-сайтів юридичних компаній на предмет діяльності у сфері КСО.

3. Найвідповідальніший лідер в юридичному бізнесі - відкрите голосування серед партнерів юридичних компаній на порталі jurliga.ua.

У Україні така премія для юридичного бізнесу пройде уперше. У кожної із заснованих номінацій є своя мета: номінація Pro Bono Award - розширювати можливості розвитку бізнесу і сприяти інноваційним рішенням компанії в стратегічному і глобальному контексті; номінація "Найпрозоріший сайт юридичної фірми" - заохочувати компанії до підготовки нефінансових звітів за стандартами Глобальної ініціативи по звітності, Глобального договору ООН і іншим стандартам, вести відкритий і прозорий діалог в інтернет-просторі із стейкхолдерами; номінація "Найвідповідальніший лідер в юридичному бізнесі" - заохочувати партнерів юридичних компаній до правового лідерства, впливу на стійкий розвиток ринку юридичних послуг, боротьбу з глобальними викликами, становлення правової держави в Україні, боротьбу з корупцією, дотримання етичних стандартів ведення бізнесу та ін.

Марина Сапрыкина

Клавдія Шевелюк

"Конкурс бізнес-кейсів з корпоративної соціальної відповідальності цікавий тим, що повною мірою відображає ситуацію, властиву ринку КСО в Україні. Популярність тих або інших номінацій, спрямованість кейсів, тональність і предмет дискусій, що проводяться, - це ті речі, по яких ми оцінюємо і прогнозуємо подальший розвиток КСО в нашій країні. Так, одним з трендів сьогоднішнього дня є зростаюча популярність теми КСО серед юридичного бізнесу. Ми знаємо, що багато юрфірм роблять масу цікавих і інноваційних речей, і ми хочемо, щоб про них дізналися, їх оцінили належним чином і вони стали яскравим прикладом для інших"- відмітила Марина Сапрыкина, директор Центру "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності".

"Така ініціатива продиктована, передусім, місією самого проекту ЮРЛИГА - робити ринок юридичних послуг прозорим, розвивати правову культуру, а також етику надання і споживання юридичних послуг в Україні. Юридичний бізнес має свою унікальну специфіку, тим більше в такій нестабільній правовій державі, як Україна, але він не може залишатися в стороні від глобальних викликів і не привносити свій вклад до стійкості українського бізнесу в цілому. Ми хочемо підштовхнути партнерів юридичних компаній до перегляду своїх бізнес-стратегій для пошуку інноваційних рішень у взаємодії зі своєю цільовою аудиторією"- відмітила Клавдія Шевелюк, PR- директор проекту ЮРЛИГА, компанія "ЛІГА: ЗАКОН".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини