Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набула чинності постанова НБУ відносно відкриття рахунків кандидатами в депутати

10 серпня 2012, 11:45
186
0
Реклама

Постановою внесені зміни в порядок відкриття і закриття рахунків виборчих фондів. Зокрема, визначено, що партія, кандидати від якої зареєстровані в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, відкриває один накопичувальний рахунок виборчого фонду партії у банку України в місті Києві і не більше за один поточний рахунок у банку на території одного одномандатного виборчого округу.

Кандидат в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі відкриває один поточний рахунок власного виборчого фонду у банку України по місцезнаходженню окружної виборчої комісії.

Місцева організація партії, кандидати в депутати від якої зареєстровані у багатомандатних виборчих округах, кандидат в депутати в одномандатному, одномандатному мажоритарному виборчому окрузі, кандидат на посаду сільського, селищного, міського голови відкривають один поточний рахунок власного виборчого фонду у банку України, який визначається територіальною виборчою комісією з місцезнаходження відповідної виборчої комісії.

Крім того, визначено, що банк закриває рахунки виборчого фонду партії на п'ятнадцятий календарний день з дня офіційної публікації ЦВК результатів виборів народних депутатів України. Проте рахунок виборчого фонду кандидата в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі банк закриває на третій календарний день з дня офіційної публікації ЦВК результатів виборів народних депутатів України у відповідному одномандатному виборчому окрузі.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини