Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Черг під держорганами скоро не стане?

26 липня 2012, 12:13
167
2
Реклама

З травня 2014 року будь-яку адміністративну послугу в Україні можна буде отримати в електронній формі. Реалізація Національного плану дій "Партнерство "Відкритий Уряд" покладе кінець чергам в податковій і інших держустановах.

Згідно Имплементационного плану з жовтня цього року органи виконавчої влади повинні перейти на електронну систему документообігу. "З цієї миті швидкість підготовки державних рішень дорівнюватиме швидкості руху електронного сигналу. Ніяких об'єктивних обмежувачів в міжвідомчій взаємодії не буде"- підкреслив Володимир Семиноженко. За його словами, до цього часу поняття "термінове" в принципі не було застосоване до сфери державного управління, адже узгодження документів, розміщених на паперових носіях у будь-якому випадку вимагало тривалого листування упродовж місяців.

Також до кінця 2012 року в Україні буде впроваджений Національний центр обліку комунальних платежівінформування про житлово-комунальні послуги і Єдиний державний веб-портал адміністративних послуг. А з 2013 року почне діяти механізм електронних державних закупівель.

За інформацією Урядового порталу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини