Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін розтлумачив особливості укладення і виконання рамкових угод по держзакупівлях

7 липня 2012, 12:12
152
0
Реклама

Вказана постанова визначає ряд істотних особливостей укладення і виконання рамкових угод з одним або з декількома учасниками при здійсненні державних закупівель.

Зокрема, при укладенні договору з одним учасником, якщо усі істотні умови договору визначені в рамковій угоді, такий договір вважається укладеним після подачі замовником пропозиції по виконанню цих умов і отриманню письмової згоди учасника. Якщо в рамковій угоді визначені не усі істотні умови договору, то він полягає за результатами переговорів з учасником.

У разі, якщо усі істотні умови договору про закупівлю визначені в рамковій угоді з декількома учасниками, замовник має право укласти цей договір з дотриманням встановлених в угоді умов відбору без проведення процедури конкурсних торгів серед учасників, з якими укладена відповідна рамкова угода. Якщо ж в угоді визначені не усі істотні умови договору про держзакупівлі, цей договір полягає замовником з переможцем процедури конкурсного відбору.

Також постановою зачіпаються умови конкурентного відбору учасниківякі мають бути визначені в угоді, а також порядок і терміни ув'язнення договорів про закупівлю.

Детальніше з постановою можна ознайомитися в системах ЛІГА :ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини