Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"БДО Лигал Україна" забезпечила відкриття магазину "duty free" у львівському аеропорту

2 липня 2012, 10:55
118
0
Реклама

Перед "БДО Лигал Україна" було поставлено завдання створення компанії під ключ - це державна реєстрація, реєстрація в органах статистики, податкової, усіх соціальних фондах, виготовлення друку і відкриття банківських рахунків. Окрім цього - реєстрація як ПДВ платника, отримання двох ліцензій, дозволи органів митного контролю і пограничних служб, реєстрація касових апаратів, підготовка до участі в тендері, підготовка різних договорів, в т.ч. трудових, ну і, звичайно ж, поточне консультування.

Труднощі полягали в тому, що такий магазин є дуже специфічним видом бізнесу, передбачає багато дозвільних процедур, украй стислі терміни (магазин треба було відкрити менш ніж за два місяці з нуля). Спілкування з аеропортом як з характерною структурою також було великим нюансом.

Компанія Flemingo International займається зміст магазинів "duty free" в декількох десятках аеропортів в декількох країнах світу. За допомогою компанії "БДО Лигал Україна" компанію Flemingo International змогла відкрити перший "duty free" у Львові.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини