Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Анонс "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН": Новації в Податковому кодексі

27 червня 2012, 15:43
232
0
Реклама

Закон України "Про внесення змін до Податкового кодексу України відносно удосконалення окремих податкових норм" від 24.05.2012 р. № 4834 - VI (далі - Закон) - яскраве тому підтвердження. "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" пропонує усім разом розбиратися в такій законодавчій круговерті: в поточному номері нашого видання ми розглядаємо окремі зміни, що торкнулися, зокрема, ПДВ і податку на прибуток. І це тільки почало нелегкого шляху, адже попереду Вас ще чекає активний період складання і представлення податкової звітності.

Тому залишайтеся з нами, а ми на сторінках нашого видання розповідатимемо про усі новації у бухгалтерському і податковому обліку, розбиратимемо на практичних прикладах їх застосування, відповідатимемо на актуальні питання, пов'язані з бухгалтерським обліком і оподаткуванням. І, звичайно ж, ми докладемо усі зусилля, що допомогти вам в майбутньому складанні податкової і іншій звітності.

У новому номері "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" ви знайдете важливу інформацію про зміни в порядку індексації прибутків населення, про інші (окрім набуття чинності Закону) первоиюльских новації, про віддзеркалення в обліку витрат на ремонт основних засоби (з урахуванням змін в НКУ), відповіді на актуальні питання наших читачів.

У наступному номері ми продовжимо аналіз змін в НКУ, внесених Законом, у тому числі, що стосуються спрощеної системи оподаткування і звітності.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини