Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Павленко і Побережнюк" подала касацію у справі авіакомпанії "Сибір"

19 червня 2012, 15:55
154
0
Реклама

Юристами правової групи оскаржена Постанова Київського апеляційного господарського суду і рішення Господарського суду м. Києва про відмову в задоволенні позову про стягнення c Міноборони України $15, 32 млн у зв'язку з понесеним авіакомпанією збитком при краху її пасажирського літака Ту-154 в 2001 році.

Відповідна Постанова про відмову в задоволенні апеляційної скарги авіакомпанії на Рішення Господарського суду м. Києва від 6 вересня 2011 року у справі №30/261 судом було прийнято 28 травня 2012 року.

"Рішення про подачу касаційної скарги прийняте виключно з тієї причини, що для міжнародних судових інстанцій нам необхідно формально пройти усі можливі інстанції на території України. Проте, за великим рахунком - ні у нас, ні у нашого клієнта немає надії на українську судову систему. Стукатися в її двері зараз марно, але касаційна скарга подана і підлягає розгляду"- сказала адвокат позивача, партнер правової групи Олександра Павленко.

Касаційну скаргу позивач засновує на ст.111-10 Господарського процесуального Кодексу України, посилаючись на те, що суд допустив численні порушення норм матеріального і процесуального права.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини