Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Варшавська Біржа жорстко підходитиме до претендентів на IPO

13 червня 2012, 16:23
108
0
Реклама

У кінці травня у Варшаві пройшов Саміт по IPO, організований Варшавською Фондовою Біржею. За словами партнерів юридичної фірми Ulysses Олега Марченко і Ганни Зориважливість біржі для економіки Східної Європи була продемонстрована найвищим рівнем учасників : Саміт був відкритий виступом прем'єр-міністра Польщі Дональда Туска, далі - міністра фінансів і міра Варшави. У Саміті брали участь ключові корпорації, провідні бізнесмени, інвестиційні і юридичні радники.

Ганна Зоря, партнер фірми Ulysses, підкреслила, що компаніям, плануючим залучення капіталу на Варшавському майданчику, доведеться підходити набагато професіональніше до забезпечення юридичного, податкового і фінансового due diligence, а також усього процесу підготовки і реалізації IPO : "Ми чітко почули під час воркшопа з президентами бірж Варшави, Стамбулу, Кіпру і віце-президентом NASDAQ, що Варшавська Біржа, маючи найвищий в Європі темп росту, дуже жорстко підходитиме до претендентів на IPO".

"Наші партнери у Варшаві, які займаються організацією IPO, а також ті інвестори, з якими ми провели зустрічі вказали, що не хочуть допустити повторення таких розчарувань інвесторів, які мали місце з декількома українськими компаніями, чиї акції значно впали цього року. Для нових IPO і біржа, і інвестори вимагатимуть, щоб due diligence і уся підготовка була проведена тими фінансовими і юридичними радниками, які забезпечують найвищий професіоналізм, і, обов'язково, дотримуються чесності і об'єктивності у своїй роботі" - підкреслив Олег Марченко, керівний партнер Ulysses.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини