Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У анонімному тестуванні кандидатів в судді взяли участь більше 3500 кандидатів

5 червня 2012, 15:05
138
0
Реклама

Рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (далі - Комісія) від 28 березня 2012 оголошено проведення відбору кандидатів на посаду судді уперше з урахуванням прогнозованої кількості в 724 вакантних посади судді в місцевих судах загальної юрисдикції на 2012 рік.

Після обробки усіх документів 29 і 30 травня Комісія прийняла рішення про допуск до відбору 3584 чоловік, а також про допуск цих осіб до проведення 5 червня 2012 анонімного тестування на визначення рівня загальних теоретичних знань.

Для формування конкретного тіста, який сьогодні проходили кандидати, за допомогою спеціального програмного комплексу з тестової бази було вибрано 100 питань за випадковим принципом. Конкретний тест сформований з тестової бази і затверджений рішенням Комісії.
"Вищою кваліфікаційною комісією суддів України було проведено величезну роботу для того, щоб одночасно і успішно провести анонімне тестування. Наші співробітники і експерти забезпечили його об'єктивність рівними для кандидатів умовами за тривалістю іспиту, кількістю і рівнем складності тестових питань, єдиними критеріями оцінки іспиту. Інформація про результати анонімного тестування буде абсолютно відкритою"- відмітив Голова Комісії Ігор Самсин.

За ходом і результатами анонімного тестування спостерігали юристи цілого ряду неурядових організацій.

За повідомленнями ЗМІ, результати анонімного тестування стануть відомі вже сьогодні.

На основі джерела: Пресc- служба ВККСУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини