Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Анонс "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН": перезавантаження ТЧУ і багато що інше

30 травня 2012, 14:32
164
0
Реклама

Календарна весна - перехідний сезон, коли помітно збільшується світловий день, істотно підвищується температура довкілля і взагалі активізується уся природа.

Проте минула весна має перехідний характер і в іншому сенсі. З 1 червня поточного року набуває чинності новий Митний кодекс України, який багато в чому радикально відрізняється від "старого". За досить короткий період - з моменту прийняття Кодексу (13.03.2012 р. № 4495 - VI) до початку його дії - КМУ, як найвищий орган виконавчої влади, провів ревізію нормативно-правових актів. Частина з цих документів з 01.06.2012 р. втратить силу, а інші - застосовуватимуться з урахуванням внесених в них змін. Крім того, у зв'язку з новим Митним кодексом КМУ прийняв і ряд нових нормативних актів. Про деяких з них Ви можете дізнатися з нового номери "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН".

У наступних номерах нашого видання ми детально розглядатимемо новації ТЧУ, пов'язані з оподаткуванням зовнішньоекономічних операцій і іншими особливостями їх здійснення.

Головною темою номера ми вибрали питання віддзеркалення в обліку витрат на облаштування прилеглої території. Адже її чистота і приємний зовнішній вигляд - хороший показник статусу і роботи підприємства, особливо підприємства торгівлі або ресторанного господарства.

Іноді у окремих підприємств виникає необхідність тимчасово збільшити об'єми господарської діяльності, що вимагає залучення додаткової робочої сили на обмежений період. В зв'язку з цим підприємствам згодиться знання правил оформлення на роботу сезонних і тимчасових працівників, про яких йде мова в статті "Сезон відкритий! Потрібно працівників…".

Як завжди, Вашій увазі пропонуються відповіді на актуальні питання, інша корисна і важлива інформація.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини